You're the light I won't let go. - Looking for sara

En månad – knappt – att skriva klart sista kapitlet av 2017. För min del går det här året till historien som det snabbaste någonsin. Saker som fallit på plats under de föregående åren fick dagarna under 2017 att rulla på och tiden var omöjlig att hejda. Noah fyllde 1 år i januari, sen åkte vi på semester i juli, hösten handlade om en del jobbrelaterade besvikelser och frustrationer, och logistik på hemmaplan. Jag slumrade till och vaknade upp och det är redan december.

De fem, tio åren innan har det hänt så mycket, alla år har haft någon signifikant livsviktig händelse, en bebis, ett bröllop, en flytt, en skilsmässa, en graviditet… Det här året har varit stiljtje, men ett liv måste nog ha sådana år också.

I eftermiddags promenerade vi in till Fontainebleau som glimrade, glittrade, strålade. Vi köpte en varm dunjacka till Noah  (storlek 4 år wtf ) och åt sockerpudriga croissants aux amandes och drack varm choklad på en tesalong. Ludde var fin i sin nya vinterjacka och vi köpte ett Cluedo åt barnen i julklapp.

På hemvägen köpte vi en gran. Den ska vi klä i morgon, jag ska försöka få den här decembermånaden att vara för alltid. Jag ska inte missa en sekund av den här månaden.

Write A Comment