Words of wisdom. - Looking for sara

Dessa visdomsord fanns i en mailtråd idag. Mina mindrevärdeskomplex är ganska påtagliga just nu, (pga ingen lika fin utbildning från rätt ställe, annan bakgrund etc) men fick höra att allt går bra för mig? Att jag jobbar dubbelt så hårt och har bra attityd?

Och det känns fint att den strategin faktiskt fungerar. Mindervärdeskomplex får vi lära oss att leva med, ibland tänker jag att gud så fantastiskt det vore att leva med orubbligt självförtroende. Jag har nog aldrig tvivlat mer på mig själv än nu.

Tips?

Author

5 Comments

  1. Tyvärr inga tips, feel the same. Bara de andra som kan bättre tror jag. Kvinnlig tänkande att aldrig gör bäst?

    Kram Kati

  2. Läste nån artikel om att i princip alla har känslan av att de egentligen inte klarar av sitt jobb och andra åtagande. Typ att man konstant lever med övertygelsen om att Snart kommer någon på hur inkompetent man är. Så vi är alla i gott sällskap av varandra!
    Kram Anna N

  3. Det är svårt att lita på sig själv. Men kanske lättare att lita på andra? Det låter som ett seriöst företag du jobbar på, varför skulle de ha en halvdan rekryteringsavdelning? De gav dig jobbet för att de ville ha dig där, med din kompetens och dina erfarenheter. Du var den som de tycker är bäst, våga vila i det.

  4. Instämmer såklart i det alla här ovanför skriver, och vill framför allt stryka under det Jenny skriver om din arbetsgivare och deras rekryteringsavdelning 🙂
    Sedan är det väl så att alla vi som är övertygade om att vi inte duger – det är vi som gör det bästa jobbet (?). ”Insecure overachievers”…

Write A Comment