When in doubt breath some yoga. - Looking for sara

yoga

Yoga. Hardcore souldancing breathtaking yoga. Ingen nymodig poweryogavariant utan Fransecsa låter oss inta galna stretchposer som vi ska finnas i minst 30 andetag.

Det känns. Jag är förmodligen tre centimeter längre efter varje yogapass?

En kvinna på gymet där jag går heter Monique. Hon har alltid lycradräkt, läppstift och benvärmare. Hon är så inspirerande. Hon gör inte allt på passen, ibland sitter hon still och tittar. Hon fyllde 90 i våras. Inspirerande, eller hur? Att ta hand om sin kropp så att den är helt funktionellt om över 50 år?

I allafall så lär jag mig mycket om mig själv på yogan. Att allt det där jag stänger in i bröstet aldrig försvinner? Till exempel. That’s no way of doing it.

Namaste och trevlig lördag.

1 Comment

  1. Yogan var på riktigt min livräddare och helt nödvändig när jag famlade blint i den labyrint som mitt liv blivit. Att i stillhet och under 90 minuter vända tankarna inåt, hitta den perfekta andningsrytmen och låta kroppen arbeta lugnt och metodiskt. Bliss.

Write A Comment