Well well well - Looking for sara

jagJo. Annars ska vi packa de sista flyttlådorna ikväll. Och transferera gardinerna från lägenheten till huset där de ska upp.
L är så himla ointresserad av gardiner – mystiskt –  och har fortfarande våder med frans (typ 70-tals draperier) som kom på köpet (jackpot) när han köpte huset. Precis som taklamporna. Alltså, det är inte så att jag ogillar tiffanylampkopior av princip, det är bara det att jag aldrig skulle släppa en dylik över min tröskel.

Vi har dessutom sålt min soffa. Och hans. Han hatade min, och jag kände likadant för hans. Så nu har vi noll soffor, men en enorm kompromiss på gång. Typ att ingen är i extas, men bägge hyfsat nöjda. L kunde inte göra avkall på sin vilja att ha en soffa med breda och mysiga armstöd, och jag lade in mitt veto på allt med för bulliga ryggstöd, hörnsoffemodeller och mikrofiber.

Guldfiskarna har transporterats till L:s ex-fru som ska ägna sig åt dessa när vi är på semester.

”Du behöver inte lämna tillbaka dem”.

Så ska vi hinna fixa och måla lite till innan våra girls är tillbaka på söndag, och då ska vi fira med Champomy och konfetti.

1 Comment

  1. Men vänta nu, vadå ”inte lämna tillbaka dem?” Är det guldfiskarna vi snackar om? De är väl i alla fall mindre irriterande än katten?

Write A Comment