Troubleshooting. - Looking for sara

Résultat de recherche d'images pour "brimnes commode bleu"Har skruvat i hop denna : Brimnes. TIll min dotter. Foljde instruktionerna till punkt och pricka. Inte en skruv blev over. Men nu behover jag lite hjalp med troubleshooting. Alla ladorna far inte plats i sjalva byran. WHY?

Tak snela for hjelp.

Author

15 Comments

 1. Skenorna som lådorna ska passa in i är uppochner? I’ve tried that one.

 2. Hej Sara,
  Jag tror att du har vänt något uppochner eller bakåfram… Jag har ett vagt minne av att ha skruvat ihop något liknande och hade samma problem… Kanske Är det bäst att gå igenom allt igen… Skruv för skruv… 🙁

 3. Ja, jag håller med ovanstående. Skruvade ihop ett skrivbord från IKEA och hade satt någon panel eller något uppochner eller bakåfram, det såg rätt ut men fick inte plats. Sorry för vag beskrivning. Lycka till!

   • Jenny Carlsson Reply

    I hear you! Hoppas på att kommentatorn nedan har rätt. Enklast svar stämmer ju oftast, eller?…

 4. Eller bara att du satt lådorna på fel plats? Det gjorde jag en gång med en garderob. Jag behövde inte skruva om något då utan bara flytta runt lådorna tills det funkade.

 5. På vilket sätt passar de inte? Jag har gjort något liknande, kommer inte exakt ihåg hur jag löste det…

  • admin Reply

   Kanske? ALltsa kanner bara att jag inte orkar skruva isar haha!

 6. Ibland råkar man sätta den understa lådan för högt upp, alltså att den inte hakar fast och liksom glider ner lite efter man placerat den på den lilla hjulgrejen i ytterkant av skenan. Det har i alla fall hänt mig. 😊

Write A Comment