The soul should always stand ajar. - Looking for sara

hav

Efter att ha levt i nuet en lång sommar, så kastades vi in i september. I september skulle vi sätta oss ned och göra en plan. Tala om för den andre var vi vill befinna oss om fem år. Men det var svårare än vi trott. Misstänker att det är för att vi inte längtar bort.

Av en händelse gick vi förbi ett hus. Fick en ingivelse och knackade på. Flyttkartonger överallt, ett hasselnötsträd och perfekt tapetserade väggar. En glasveranda och sovrumsfönster ut mot en liten fruktträdgård.

Där vill jag bo.

Inom fem år bor vi i ett hus vi älskar. Jag har skrivit en bok. Vi åker till havet varje år. Vi har fattat hur man underhåller en gräsmatta och vi längtar fortfarande inte bort.

Mm. Jag har allt jag önskar mig. Utom kanske just det.

Vad önskar ni er?

 

5 Comments

 1. Christina Reply

  Köpte ni huset, bara sådär? Ni råkade gå förbi och det var till salu? Wow!

 2. Sara, du skriver så fint, uttrycksfullt och vemodigt. Jag tvivlar inte en sekund på att jag kommer att läsa din bok inom 5 år. Jag önskar dig all lycka med era planer och tillräckligt mycket utrymme för det magiskt oplanerade. Själv önskar jag mig ungefär samma sak, hälsa, ett boende med mer utrymme och helst en liten och lättskött trädgård, fler resor och gärna en bok. Kram

 3. Anna-Lena i Frankrike Reply

  Jag önskar att min pojkvän kan få delad vårdnad av sin son, mer än bara på lördagar .
  Jag vill ha ett eller två barn…
  Men framförallt så vill jag nog ha harmoni. Du vet när livet bara flyter på och man är helt nöjd…

  Ska ni ge ett bud på huset?

  Kram

 4. önskar skriva bok (något enkelt, speciellt, genialt som skulle uppmärksammas av x antal nördar) eller en barnbok för åldern 7-9 som inte är fantasy, socialrealism, deckare, eller humoristisk dagbok. önskar att allt det fina som jag har får fortsätta. önskar en ny soffa.

Write A Comment