The Saturday from hell. - Looking for sara

Halvsju i morse knackade min kompis Nathalie och hennes tjejer på eftersom jag lovat att tillbringa dagen på loppmarknad. Ångrade det så mycket, ville bara vila, men släpade mig upp ur sängen – motvilligt. Sen loppmarknad, ta trollen till frisören, till gymnastiken, till musikskolan på repetition, till apoteket tillbaka till gymnastikhallen för nästa barn, sedan cykla tillbaka till musikskolan för elevernas konsert men var tvungen att gå tidigare på grund av okontrollerbar son. Oh well.

Längtade tills att dagen skulle ta slut och det gjorde den ju. Barnen är duschade, utfordrade och lagda, och vi har läst Narnia. Så kom åskan. Det åskade länge, länge, innan regnet äntligen föll. Och jag ska lägga mig med öppna fönster och lyssna på regnet när det faller och svalkar den här överjävligt heta atmosfären.

PS. I går var det tågstrejk och jag var i Paris, sen ringde de och sade att vi inte fick lägenheten, och jag var tvungen att gräla på någon och attackerade Ludde och sade att han köpt för mycket bröd (???????) och han sade att om det var för att vara sur hade jag kunnat stanna på jobbet, sen åkte han supertidigt på cykeltävling, och jag ägnade mig åt en dag av enbart måsten.
Längtar efter i morgon. Då kanske vi inte lämnar huset. Hoppas att det regnar.

Author

4 Comments

 1. Fy satan, lider med dig bara av att läsa texten! Bröllopsnerver på detta liksom …? Courage!

 2. Visst tar man på sig alldeles för mycket saker ibland, fast man helst bara vill ligga på en filt och läsa eller lyssna på en pod…
  Jag håller tummar och tår för att ni får ett boende som ni vill ha!
  Har du lust och tid så kan vi träffas på St Lazare en kväll efter jobbet (när det inte är strejk) för jag åker genom St Lazare från jobbet varje dag! Du väljer när det passar och det behöver inte bli precis nu heller för det låter som att du är lite stressad… :o)
  Bises

  • admin Reply

   Ja! Roligt! VI bokar något after work någon dag!!!

Write A Comment