The. Heat. Is. On. - Looking for sara

Hettan i Paris just nu? Nästan 40 grader i skuggan och 150 grader i metron.
Vinten som aldrig tog slut, våren som aldrig kom, och sedan: Hettan.

Har inte fattat än hur lång och jobbig vintern var. Jag insåg det när jag kom på mig själv att skratta galet mycket tillsammans med en kollega. Hur länge sedan var det jag gapskrattade så?

Att sammanfatta den här tiden? Jag gick från galet jobbigt på jobbet till mycket bra och roligt på jobbet, men galet jobbigt att anpassa sig in i det nya familjelivet? Ni har missat en del minnesvärda scener ur ett äktenskap, haha.

Allt gick så väldigt, väldigt fort ett tag. Och vintern kom och något skavde hela tiden.

Livet. Har tvivlat på allting. På allt. På mig. Klarvaken en natt på balkongen – floden djup och glittrande under mig, Paris till väster, en sol som går upp rakt fram. Insåg att det enda jag aldrig tvivlar på, det enda jag alltid kommer vara säker på att aldrig aldrig ångra… Det är mina ungar. Min hela värld, mitt hela liv. Småungarna.

I Augusti åker vi till Sverige jag och dom. Längtar. Längtar.

 

Author

1 Comment

  1. Underbart att hitta dig här igen, äntligen! Nu hoppas jag på mycket text framöver!

Write A Comment