"the cravings". - Looking for sara

1

Har aldrig haft några så kallade cravings under mina graviditeter. Förutom kanske att jag frossat i ost. Men det kan komma över mig även som non-preggers. Och jag vet inte om man kan kalla mina sessioner med huvudet i kylskåpet för ”cravings”? Jag skulle vilja kalla det hunger.

Är uthungrad sedan en vecka tillbaka. Äter varannan timme – också pga att någon – läs Sven-Olof – gladeligen komprimerar min magsäck så att jag inte kan äta stora måltider.

Fick en hungerattack på Djembel-klassen* igår och slank ut ur salen efter 20 minuter. Gick hem och åt. Går upp på nätterna och äter. Och dricker. Juice eller mjölk. Som hade jag betalt för det. Kroppen är i overdrive just nu, S-O ska fluffa till sig ordentligt de här veckorna, och, eh, jag med. På sista invägningen hade han gått upp några hundra gram, och jag ner ett halvt kilo. Glupsk typ?

*Obs att jag börjar bli lite otymplig och orörlig för Djembel. Det är fortfarande roligt, men snabba koreografier börjar bli krångligt, jag har inte samma tyngdpunkt, och magen börjar vara i vägen. Oh well, vi ses nästa år, dansaerobicsklasser.

Write A Comment