Striptease (the belly story). - Looking for sara

mage3  mage

mage2

Jaha. Vecka 22. Över hälften. Min mage lever sitt eget liv. Nu börjar det bli en rejäl gravidmage. Den första trimestern var jag bara svullen, och… mjuk. Totalt. Hormonerna som liksom mjukar upp allting tills man formligen bara skvalpar runt. Sedan ska vi ju inte dölja detta faktum att det här är min tredje bebis. Och magen bara: Jaja, här gör vi gott om plats på en gång, de här musklerna (och nu ska vi inte överskatta min ogravida mage, har aldrig haft platt, definierad mage, min är typ gjord för att bi klotrund var tredje år). Min relativt lilla kroppsram – en tvärhand hög, 50 kilo, gör att jag inte har jättemycket utrymme i kroppen liksom för en bebis. Jag får alltså stor mage. Så till den milda grad att jag i sjunde månaden varken når fram till ratt eller tangentbord. Oh well. Ska bara försöka njuta av detta, som ju är min – jo, definitivt – sista graviditet och bebis.

Write A Comment