Stressen. - Looking for sara

De De sista veckorna har varit galna. Begriper inte att vi snart befinner oss i mitten av juli. Rekommenderar  ingen att operera sig, sluta sitt jobb, förbereda ett bröllop, börja nytt jobb, åka utrikes på utbildning och försöka hålla någon sorts bra nivå på slutet av skolåret inom ett par veckors tid. Jag slutade nästan att sova, har varit så uppe i varv. När man tror man klarar hur mycket som helst, men det gör man ju inte? I går kväll stängde jag datorn, orkade inte med fler koder (så unlikely att jag skulle skriva koder skulle alla som känner mig säga, men det är roligt när det funkar) och gick och lade mig i nybäddad säng (så lyxigt att få städning, behöver inte ens ställa in min kaffekopp i diskmaskinen) och sov gott för första gången på länge. Så välbehövligt, och idag är en annan dag etc.

Author

1 Comment

  1. Jag hoppas att du får lite chans till återhämtning mitt i din karusell Sara, helt tokigt hur man har det ibland. Vi får inte glömma att andas. 🙂
    Jag har också haft en galen tid (hela detta år) med alldeles för mkt jobb, alldeles för mkt VAB & sjukdomar, men nu ska jag försöka släppa jobbet ett tag. Kram!

Write A Comment