Sommaren är kort. - Looking for sara

Hjälp, mina 20 dagars semester är snart slut! Vad hände? I morgon åker vi tillbaka till Frankrike, och jag har knappt hunnit fatta att jag varit ledig… Oh well. Blivit bortskämd hos mamma och kommit undan vardagen en stund. Hösten kommer att köra igång i 200 km/h som det ju är för barnfamiljer. Flera barn i nya skolor, fritidsaktiviter som blir ”viktigare” ju större barnen blir, jobbet  – sjukt intensivt i september – och en logistik vi inte ens börjat fundera på. Mitt nio till sex jobb gör ju att Ludde får ta största delen av det i veckorna och å andra sidan är helgerna hans och barnen och hemmet mina… Så ser livet ut just nu.

Annan grej: Tjejerna pratar svenska! Fantastiskt underbart. Noah begriper ju allt, men pratar inte. Men det kommer!

Nu, njuta av sista dagen i Dalarna.

Ciao.

Author

9 Comments

 1. Tänkte på det här med tvåspråkigheten, finns en jättebra FB-grupp om ämnet. Är du med i den?

 2. SMUL – gruppen på FB (svenska som modersmål utomlands). Jag la till dig 🙂

  • Ja precis den! Många bra trådar som rör svenska som modersmål när man växer upp i annat land.

  • admin Reply

   aaaaaaaah inte sa bra! Allt ar lite tufft just nu, men biter ihop och tanker att det tar slut snart. Lite avtrubbad, tror jag? 🙂

   • Hoppas det känns bättre? Tänker på dig och hur det går för dig!
    🙂 Avtrubbad.. jag kan också stänga av alla känslor och bara gå på autopilot när det blir för mycket.

Write A Comment