Släpp fångarna loss det är vår - Looking for sara

Äntligen vår! Vi tog ut barna på grönbete – mycket stor frustration för min son som insåg att han var den enda som inte hade cykel. Han terroriserade högljutt sina syrror tills han fick sitta på deras cyklar. Härligt med glada barn utomhus i alla fall. Jag har fortfarande lite kortslutning i min hjärna. Ludde kliver upp och fixar kaffe till mig på morgonen som jag får på sängen för att komma upp till ytan. I eftermiddags låg jag och en vän in gräset och pratade i flera timmar, medan Ludde sprang efter barn… sen gick vi hem och drack lite vin, och Ludde roddade middag till 7 barn och 3 vuxna, och jag kände lyckan i att ha någon att luta sig emot när man inte har energin. Teamwork, för att få allt gjort som behöver göras.

Nu ska jag gå och lägga mig, orkar inte med en upprörd Macron som hetsar upp sig. Vill bara ha lugna människor omkring mig just nu, som pratar lugnt och sansat och som kommer med kaffe och vin.

Author

Write A Comment