Så imponerad... - Looking for sara

… av denne man. Han som inte ser någonting (eller 10% av vad ”vanliga människor” gör), som sprang i krånglig terräng, på små skogstigar, och klarade 10 km på 45 minuter. Det är lite svårt att tänka sig kanske, vilken utmaning det är egentligen, men om jag tar av mig mina glasögon tar det kanske en kvart innan jag lokaliserar kaffebryggaren i köket. Eller identifierar mina barn. Att ens tänka tanken att börja springa i över 13km/h utan att se något får mig att börja svettas.

Om en månad springer vi 10 km i Fontainebleau, men på platta, breda, framkomliga vägar. Watch this space.

Author

4 Comments

  1. Han är verkligen beundransvärd! Vill passa på att tacka för din fina blogg, har följt dig sedan Taïwan. Älskar ditt sätt att skriva! Du hade kunnat ge ut den i bokform! Väntar med spänning att höra om era flyttplaner och bröllop. Lycka till med allt! PS. Min man säger förresten att Lyon är redan norra Frankrike ( vi bor i syd) 🙂 Bonne journée!

    • admin Reply

      Hej och tack!!! Haha, ja för sydlänningarna är det nog så att Lyon är gränsen för vad man står ut med, haha. Åh, längtar bort från parisregionen ibland, men flytt är ett så stort steg!

Write A Comment