Prioriteringar. - Looking for sara

Queridas!

Livet rusar på, mellan jobb (mycket), vardagen,  barnen, och nattvilan så hinns inte mycket med. Men i morse anade jag ljuset vid horisonten från min sittplats (halleluja) på pendeltåget. Det vänder!

Har haft svårt med flera saker recently:

  1. Koncentrationen
  2. Prioriteringarna
  3. Måstena
  4. Dödlinjerna (finns en vettig översättning?)

Påminner mig om att den enda vettiga prioriteringen är barnen. Alltid. Och resten spelar mindre roll. Känner mig hyfsat inadekvat på jobbet, hinner inte med allt jag vill. Har sjuka tvivel just nu. Tvivlar otroligt. Men ljuset är tillbaka! Och kanske jag, här på bloggen. På jobbet pratar jag någon sorts frangelska just nu (jämför med above lista, tappar ord) och svenskan… Med barnen! Men att läsa om VEM böckerna för tusende gången gör inte underverk med ens ordbehandling direkt. Oh well.

Nu: SOVA. Andra vettiga prioriteringen.

Author

4 Comments

  1. Jag har säkert sagt det förr, men du kanske ska göra ett sk utbrändhetstest? Det finns ett standardiserat på nätet som är en självskattning. Självklart är det läkare som måste sätta diagnos, men då kan man i alla fall få en ganska bra bedömning och omstrukturera därefter.

  2. Ja herregud ska prata med en lākare. Men jag är ju inte direkt någon top performer med chefsjobb? Why?

    • Det har inte med det att göra, det har med återhämtning och hjärnans start- och stoppmekanismer. Har man dessutom stora händelser staplade på varandra, då tar det stopp tillslut. Dödsfall, flytt, nytt jobb, bröllop … Need I say more?

Write A Comment