Partners in crime. - Looking for sara

noahromy noahromy2

Lördagen var ljuvlig. Först hade tjejerna två timmars gymnastikträning var, och yours truly gick på ett box-pass, det var det roligaste jag gjort. Sedan tog vi med oss alla barn och picknick, gick en mil i skogen, klättrade på klippor och sprang i höstlöv. Det tog fem timmar, och det var en alldeles ljuvlig indiansommardag, vi hade linne och solen filtrerades genom lövverket på det där viset som får mig att vilja byta gardiner till gröna, löven regnade ner på oss som glad konfetti och prasslade under fötterna. Sedan åt vi glass i Fontainebleau och gick hem för att äta middag i trädgården. Slut på lördagen. Och jag hade ingen kamera med mig, så här får ni bilder på mina yngsta istället, nyduschade.

Oh well. Jag har lovat att gå till bageriet och handla croissanter denna fina söndagsmorgon. It’s a dirty job but someone’s gotta do it.

Write A Comment