Oh. - Looking for sara

cakeHelgen! Hjälp, vad härligt det var att ha en fin vän för sig själv fyra dagar. VI åt suuuupergott, tömde en flaska vin per kväll och pratade non stop. En dag åt vi crêpes till lunch, och våfflor till middag. Mycket bra planering. Och hon hade med sig presenter till barnen, och de blev jätteförtjusta! Och Noah blev jätteförtjust och cirklade kring Jenny hela helgen med fladdrande ögonfransar och busigt leende!

Smolken i glädjebägaren:

  1. Vädret. Jenny drog demonstrativt fram en toppluva ur sin handväska efter tre minuter i ”våren i Paris”.
  2. Min uppbrända armhåla. Alltså, ville vara fancy och köpte en deo (på riktigt ekologisk och naturlig och allt sånt), brukar inte använda så mycket och kommer definitivt sluta nu efter att denna deo gjorde mig brännskadad. På riktigt.

Men annars var allt fantastiskt. Det är så svårt att få vänskap att hålla när man bor i olika länder, många tappas bort på vägen, tiden går och man ses aldrig… Jag och Jenny träffas minst en gång om året och det är fantastiskt.

I synnerhet för en telefon-fobisk människa som jag, kan dra mig länge för att ringa samtal, vet inte riktigt varför.

 

2 Comments

  1. Samma här, gillar verkligen inte telefonen. Tur jag är webbredaktör och inte reportern längre. Haha!

  2. Underbart med vänner som man bara fortsätter där man var sist med! Har oxå telefonallergi, hyllar den människa som uppfann sms.
    Kram Anna N

Write A Comment