Nytt år, nya drömmar. - Looking for sara

Nyårskvällen. Vi myste på hotellrummet med champagne och choklad, jag somnade i mjuka lakan i den bredaste säng jag sett klockan 23 och det var underbart. Vaknade upp till ett nytt år och var pigg och utvilad. Vi åkte till havet, andades in havsluft och sen kidnappade jag mina döttrar, andades in deras doft, njöt av vilan, och barnen, och solen.

Jag vill önska mig så mycket av det nya året, men jag ska fundera noga innan jag verbaliserar önskningarna, eller sätter dem på pränt. När man får vad man önskat måste man ha önskat rätt.

Tillbaka på kontoret i dag, men är yr och trött efter resan, lite skakig och frusen. Längtar efter att få komma hem ikväll till killarna, vara hemma är nästan finare än champagne på hotell i längden.

Author

Write A Comment