Naw. - Looking for sara

romyvera veraromy

Mina småbrudar, på första bilden nyfödd Romy och 3-årig Véra, på andra bilden ett år senare. Och nu har de fyllt 5 och 8!

De hade kalas i helgen, Véra lördag och Romy söndag och jag var så slut att jag såg i kors och hade stress-tinnitus, men det var underbart.

För Romy var det första egna kalaset hon hade, och hon gick på moln. Kompisar! Tårta! Ljus! Sång! Hon fick presenter också, men min yngsta dotter är antimaterialist, hon bryr sig inte om saker. Hon har inte så mycket grejer, och där Véra samlar och är noga med sina saker så ger Romy bort. Hon fäster sig inte vid prylar.

Hon fick mitt hjärta att smälta totalt när hon visade sig bästa presenterna: Ett kort skrivet av kompisen Eloise, och en teckning ritad av kompisen Alice.

”Alice är så duktig mamma, hon ritar nästan inte utanför alls!”.

Och Véras kompisgäng, som hon haft i 3 år. En bukett flickor som jag liksom får se växa upp. Jag var så rörd. Hennes bästis som flyttat till Rennes, som kom i bil med sina föräldrar. Smälte igen.

Igår kväll satt jag och storbölade framför The Help. Och även om den filmen är fantastisk så handlade det mer om att evakuera alla känslor efter helgen.

2 Comments

  1. Men oj. Jag är en av dina tysta läsare, följer och läser men kommenterar sällan, och nu insåg jag – måste ha följt dig i minst fem år. Först mycket på grund av Korsika, ditt liv verkade så härligt, och sedan för alla klokskaper. Tack för att du delar med dig av ditt liv! Och grattis till flickorna!

  2. Åh vilken fin människa Romy verkar vara! Vad glad man blir att läsa hur fint hon tänker.

Write A Comment