Hey, I work hard, pray hard, pay dues. - Looking for sara

jagverre verre2

Finvin en torsdag. Man får. I synnerhet när ens boyfriend blivit chargé de recherche de 1ère classe.

Bästa med dagarna just nu. Att ha fått byta arbetsuppgifter, så roligt! Att jag gick på ett stretchpass på lunchen och dog av välbehag! Trots att jag är så stel att jag knappt kan nå mina egna knän nuförtiden? Att livet, som var så svårt för ett tag sen, vände? Men det där har vi ju pratat om.

(På tal om det. En kompis till mig som åt antidepressiva hälsar till alla som undrat att nej, hon gick inte upp 23 kilo i vikt, tappade sexlusten, fick sömnproblem eller alla andra biverkningar man kan läsa i broschyren. Eller på forum på internet. Herregud vad mycket knowledge det finns på forum? )

Så. Nu ska jag betala räkningar, vila i soffan och ladda för morgondagen.

Och vet ni vad? Jul om en månad? STARTA PANIKEN! Alla i min generation vet att det där är ett odödligt citat ur Aladdin. Tror jag.

Edit. Var tvungen att spellchecka Aladdin. Tur att jag gjorde det. Annars hade det stått Alladin, och jag hade dött av skam.

 

 

3 Comments

  1. Hej här är en annan ”kompis” som började behandling efter ett års (hjälp) funderande (och fick lite pepp efter att ha läst här) och fick ett nytt liv redan efter 3 veckors behandling, blev inte självmordsbenägen och har inte alls minskad sexlust. Snarare tvärtom eftersom hen kanske fick mer ORK i vardagen när man sover bättre och inte lägger 100% av energin på att vara själsligt låg. Tack livet.

    • Precis så… För mig tog det nog 3 veckor innan livet blev värt att leva igen. Och precis allt blev bättre.
      xxx

Write A Comment