My babes. - Looking for sara

IMG_20170628_181243Jag vet, jag lägger inte upp tillräckligt med bilder på mina gulliga barn, jag vet att det är jobbigt för er! Ni väntar och väntar och väntar på att få se FLER pics av mina barn, och här kommer en bild. Tog med de där sköningarna till frissan igår och hon klippte bort ungefär fem kilo hår på vart och ett. Mycket välbehövligt. Själv har man tre, fyra ledsna testar som aldrig ser bouncy och blankt ut, och mina döttrar har tjockt och härligt hästtagel. Oh well.

Annars är det mycket barnfokus här, det är ju det. Men det är så livet ser ut lite nu. Har glömt bort resten, till och med min kille ibland. Han vill flytta från parisregionen, är less på att komma hem vid 21 när barnen redan sover. Och när jag varit mamma så intensivt att jag nästan somnar. Men så är livet just nu, och han accepterar det.

Läste så fint: Det finaste och viktigaste en pappa kan göra för sina barn är att älska deras mamma. Lite sanning i det där, tror jag.

Igår bakade jag för övrigt aprikospaj till aperitifen på Noahs dagis (Frankrike alltså, att bli bjuden på apéro på dagis en junikväll klockan sex) och i kväll måste jag baka till Véras skolfest i morgon. Mamma, de sade hembakat! 

Over & out.

3 Comments

  1. Hej

    Är i flyttar tagen och nu kanske det blir Paris! Enbarnsfamilj på gång och Förmodligen vill man bo ganska nära makens huvudkontor som jag upptäckte ligger nära Versailles. Vet du om det är ett ok område att bo i?

    • Oh roligt! Versailles är nog bästa sidan av Paris att bo på, mycket svenska familjer och hyfsat lätt att ta sig in och ut ur Paris!

      • Tack Sara, alltid bäst att fråga dem som redan bor i landet. Har börjat googla lite och det kanns så spännande.

Write A Comment