"Möter våren i Paris". - Looking for sara

Bilderna speglar verkligheten. Ration bild-per-barn stämmer med hur mycket jag ser av dem. I Paris häromdagen släpper jag ju inte tvååringen mer än kanske fem millimeter från mig plus vågar inte blinka. Sexåringen har aningens mer frihet, och nio-åringen och 10-åringen ser man knappt till inne i lekparken. Fast nioåringen vill somna med mig i alla fall – trots att hon kan gå till bageriet själv.

Njuter så mycket at att vara med dem nu, till sommaren blir det annorlunda eftersom jag kommer att pendla, i alla fall temporärt. Jag är så själaglad över all tid jag har haft hittills med mina barn, ”karriär” har jag ju aldrig gjort, de har alltid varit i fokus. Alltid. Det är därför det känns helt okej att göra ett annat val nu.

 

Author

4 Comments

 1. Christina Reply

  Underbara bilder! Våren i Paris……ljuvligt!!
  Hoppas att du inte kommer att behöva pendla långt!

  • admin Reply

   45 minuters tågresa enkel resa… Det är ju en del, men får bita ihop tills det löser sig med boende närmare Paris!

  • admin Reply

   Ja, absolut det ska jag göra! Watch this space! xx

Write A Comment