Montpellier. - Looking for sara

jag

Det ljuvliga i att vara på weekend i södra Frankrike off-season? Att vara nästan ensam på stranden. Ärligt talat, det blåste isvindar men är man vid Medelhavet så är man. Och bor man i Parisregionen är alla andra väder finare.

glas

Ljuvlig grej 2: Sitta i hamnen och kolla in båtarna, dricka kaffe och smyglyssna på konversationerna runt omkring.

hav  Så ljuvligt att vara vid havet. För mig var det ganska känslosamt, lite nostalgisk. Hur många dagar, kvällar, morgnar har jag inte tillbringat här, på just den här stranden? Oändligt många. Och hela livet som det såg ut tidigare. ludo

Strandhäng är lite annorlunda med barn, än utan. I alla fall såna som man måste passa hela tiden, eller som bara vill springa efter en boll. Noah alltså, inte Ludde.

mat

Annan ljuvlig grej: Peston i den här pastasalladen, som fick mig att vilja odla basilika och hacka vitlök på en gång. Dreglar vid bara tanken.

noah

Två lyckliga killar.

noah2

Nosse-Bosse kan dessutom blir så lycklig att han nästan spricker, han bara skriker av glädje. Och jag dör lite varje gång.

noah3

Vi tog med honom till Korsika förra sommaren, men då var han så mikroskopiskt liten att han inte minns så det här var lite första bekantskapen. Vi fick hindra honom från att inte slänga sig i det iskalla vattnet. Personligen badar jag inte om det inte är 25 grader i vattnet. Ej så ofta. nousPå esplanaden i Montpellier. Så himla lätt att älska den här staden ju, inte bara för att mina döttrar är födda här.

Write A Comment