Mardi Gras. - Looking for sara

vafflorHej från vardagen! Mardi Gras i går och karneval på skolan, söta utklädda barn. Plus att våfflor eller pannkakor är obligatoriskt. V och A har en timmes notlära (eh, ja) tisdagkvällar och vi kommer aldrig hem före sju. Och jag orkade inte laga annan middag än havrevåfflor som vi åt med banan och blåbär. Framför teven.

Jo. Sån är jag ibland. Disclaimer: Mina barn ser på teve max 2 timmar i veckan (vissa veckor inte alls) och äter grönsaker varje dag, flera gånger.

Våfflor är för närvarande min bästa mat, och våffeljärnet min bästa grej.

Annars är jag helt ur fas med världen, tiden.  Det kändes som så himla mycket måndag i dag.

Annars: Vill inte jinxa nånting här, men årets första mil tog mig 50 minuter prick. I snålblåst och för långa joggingbrallor. Idag har jag ont överallt och rör mig inte ur fläcken.

Ciao.

 

4 Comments

  1. Jenny i Lille Reply

    Jag gjorde semlor i dag för första gången på år och dar (ambitiöst, tyckte jag – och gott!), men har nu fått allvarliga våffel-cravings av dina senaste inlägg… Ska nog investera i ett järn!

  2. Mina ser på tv minst två timmar per dag och om jag skulle få i dem mer än nån ynka bit gurka eller paprika (bara röd) så skulle jag hjula av glädje.

    • Hahaha jag VET, jag har bara STÄNDIGT dåligt mammasamvete över ALLT. Typ att jag aldrig kan hämta före arton, att jag inte följer med på skolutflykter pga noll komp-tid kvar etc…

  3. Superbra tid på milen! Du har det i dig! Se bara till att få tillräckligt med vila och att öka mängden försiktigt, så att du inte skadar dig.

Write A Comment