LIvsteckeN. - Looking for sara

Livstecken från pappersdjungeln. Har så jäkla mycket formulär och byråkratiska grejer som måste fixas. Tusen miljoner blanketter som ska fyllas i med identisk information på grund av att inget kan centraliseras någonstans. Plus att ingen fattar allt det här med våra fyra barn som inte finns i samma folkbokföring, som har födelseattester som ser olika ut och olika efternamn.

Just nu är alla min formalia pending. Jesus Christ vi är väl inte på jorden för att fylla i blanketter?

Är stressad just nu. En glimt av hopp, av ljus, av glädje var middag med goda vänner häromkvällen. Vattnet som glittrade på floden, skratten som avlöste varandra, och glädjen i att återses, även om det är svårt att få till möten mellan tre heltidsarbetande mammor. K:s och R:s barn är större än mina, K:s till och med på universitetet, men hon har tusen andra åtaganden.

Härligt var det i alla fall.

Vet ni vad jag tänkte på? På sista anställningsintervjun jag var på fick jag frågan om det störde mig att min chef kommer att vara yngre än vad jag är. Jag blev lite ställd av frågan? Det är INTE ett problem för mig. Ålder säger så hemskt lite om en person ju? Men insåg att det kan kännas problematiskt för andra. Jag har vänner i alla olika åldrar. Kanske fler som har levt längre än vad jag har men som jag är i fas med. Bryr mig inte om ålder, och vad jag förväntar mig av en chef är att hen ska vara kompetent och fair, medmänsklig och driven. Ålder säger ingenting om en människas kapacitet till det – om hen inte är nitton då kanske.

Paradoxalt nog har jag en superhangupvad gäller att dejta yngre män. Träffade en kille som var tio år yngre efter skilsmässan, och höll det typ hemligt. Ludde är fyra år yngre och är jag är så glad över att han börjar få lite gråa hår så att jag kan låtsas vara yngre.

 

Author

4 Comments

  1. Dejtar en 15 år yngre man just nu, som är mognare än vad jag är i mångt och mycket. Samhället har klart issues med vårt förhållande (inkl hans mor som vägrar träffa mig), men han o jag kunde inte bry oss mindre. Ursprungsland , ålder, hudfärg, kön, whatever liksom.

  2. Jag är yngre än de flesta jag är chef över. Tror en del tyckte det kändes konstigt i början, men de har nog vant sig nu.

Write A Comment