Life's little pleasures. - Looking for sara

Okej att mina barn på något konstigt vis föredrar riktiga potatischips framför grönkålschips – don’t we all – men ibland får jag nytto-ryck. Har till exmpel gjort vegetariska middagar den här veckan! Tills den signifikanta andra började se mulen ut inför alla linsgrytor men oh well. Jag har ätit på lokal hela veckan för vi har ett gäng New Yorkers på jobbet så jag har ändå varit konstant proppmätt.

I alla fall. Barnen är i säng, jag har öppnat en flaska vin – because I’m worth it – och med tiden har jag accepterat att mycket socialiserande och mycket input/output dränerar mig en del. Måste ladda om efteråt. Och det gör man bäst i ensamhet. Sweet solitude, det var så länge sen. Som att jag bara behöver tystnad och stillhet och definitivt ingen som kräver några svar eller ens ett glas mjölk – av mig.
Överhuvudtaget.

Author

3 Comments

  1. Så värdefullt att vara med sig själv i lugn och ro ibland. Det är något jag måste bli bättre på. Det är så lätt att man alltid är tillsammans med sin familj för att man älskar dem men ibland behöver man bara vara helt själv och tänka sina egna tankar eller kanske inte ens tänka en endaste tanke utan bara vara utan ett enda krav. Det låter som om du har en riktigt mysig kväll.

  2. Gör en vegetarisk minnesteone soppa istället – suoergott, använder herbarmare örtsalt som bas krydda. Kör Jamie Olivers recept med modifikation.

Write A Comment