And just like that we come alive. - Looking for sara

Uppdatering. Vårsolen som sken igenom mina barns rufsiga hår, och första eftermiddagen i parken med någonting omkring som kändes som vår. Fåglarna sjöng som galna, och solen sken, och barnen lekte och jag och min vän A satt på en bänk och njöt av att ha barn som är så gamla att de ör operationella på egen hand i lekparken så att vi kunde dricka termoskaffe och psykoanalysera vår omvärld och våra män. Mycket berikande.

Ludde – Hello stranger – har varit borta hela dagen, kom hem och packade om väskan för att åka till Montpellier på jobb i veckan. Vi ses inte så mycket vi lever lite separate lives och det funkar just nu, den som kommer lite emellan är väl vår A, eftersom jag aldrig kan bli stand in för hennes mamma och då blir det lite knäppt när hennes pappa är borta. På ett helt annat sätt än det blir för de andra tre, liksom.

I alla fall. Leran, våren, barnen, kaffet. Det var tillräckligt just då för att den där känslan av att vara lite mer levande började spira. Lite saker och ting föll på plats in min hjärna under diskussionen, och jag fick koll på mina väderstreck igen.

Nästa vecka är påskvecka men för mig är det deadline vecka, sen är det påskhelg och då ska jag sova.

 

Author

2 Comments

  1. Så var det när jag och min exman skulle gifta oss också. Han försvann i ett moln av arbete och dök upp lagom till bröllopet, som jag då fått fixa på egenhand. Dessa män och deras arbete!!!

    Jag vet att man inte ska försöka lösa andras problem, men nu när jag inte kan lösa mina egna så är det ju frestande att komma med råd till andra. Utan att veta något om er situation så funderar jag på om ditt bonusbarn kunde vara hos sin mamma när hennes pappa reser?

    • admin Reply

      Ja, om hon fick välja själv skulle hon ju vilja det helst av allt. Men det är lite komplicerat, tyvärr! Och lite känsligt också… xxx

Write A Comment