I rörelse. - Looking for sara

Påfågel i rörelse. Men påfågeln på bilden har ingenting med mig att göra. Det händer så mycket nu – eller rättare sagt, vi har så mycket projekt och måste få saker att hända – och det tar energi.

Jag fick mina papper från ambassaden idag. Så tacksam gentemot skatteverket och ambassaden just nu. Jag har stämpel på att jag är giftasduglig. Bara en sån sak? Min exmake var tvungen att skriva till Skatteverket och meddela att han inte har något emot att vi skiljde oss 2014. Oh well.

Det rör på sig i alla fall. Vi har tittat på ringar också, vigselringar. Det känns fint.

Surfade runt på bloggar och tänkte spontant att herregud vad folk lägger ned pengar på att gifta sig. Mon dieu. Ringar som kostar mer än en bil, en klänning som går loss på en månadslön, och skor för flera tusenlappar. Helt galet ju. Vi betalar ju en del för själva festen (slott och champagne), men min klänning kostar en femhundra (i och för sig bortkastade pengar om jag inte lyckas komma i den dagen D, tjejernas klänningar kommer från H&M och är supersöta, och en ring på femsiffrigt belopp skulle jag aldrig våga bära av rädsla att tappa den.

Och bröllopsresa? Hm. Med två heltidsjobb och fyra barn och livet som kommer emellan är det något vi drömmer om just nu. Man vet aldrig om vi får till något. När barnen flyttat hemifrån? 🙂

Nu: Sova. Läser en grej om meditation, men varje gång jag försöker somnar jag. Oh well. Work in progress.

Author

4 Comments

  1. Det är verkligen häpnadsväckande mycket pengar som läggs ner på bröllop! Som om vi alla måste vara Kardashians annars är vi inte bra nog? Det finaste bröllopet måste väl ändå vara det där kärleken mellan paret skiner starkare än allt annat? Barfota i en kohage, i shorts i rådhuset eller glittriga på en strand gör detsamma.

    • admin Reply

      Ja… Det kanske iofs mest är i bloggosfären där det ska vara så otroligt påkostat? Jag vet inte? Sen beror det ju på vilken budget man har så klart, vår är lite begränsad. 🙂
      xxx

Write A Comment