Helgens härligaste. - Looking for sara

vinmacka1. Vin! Rött vin! Har inte druckit någonting på flera veckor, och hade gått hela veckan och liksom längtat… Plus goda vänner på middag lördag kväll!

2. Nosse-Bosse pratar!!! Han säger ”chaussures” (skor), ”chaussons” (tofflor) och ”chat” (katt). Dör av gullighet när han går och hämtar sina skor eller tofflor för att stolt visa upp dem och säga ordet som hör till.

3. Söndagsvila. Regnet som vräkte sig ned, helt skamlöst, och då får man äta baguette med nutella hela förmiddagen.

4. Löpning. Tog mig ut i skogen för första gången på säkert 2 veckor. Sprang 45 minuter i ganska högt tempo det vill säga att efter 45 minuter var jag tvungen att stanna på grund av orkade inte mer. 9,6 kilometer. *hittade tydligen precis min mjölksyraströskel*. Ska jag kunna springa dubbelt så långt så måste jag hålla mig över 5 minuter per kilometer. För att orka hela vägen. Det är också bra att veta.

5. Läxläsningsstund på söndag eftermiddag. Alla barn vid matbordet, med olika grejer och uppgifter. Det var supermysigt och roligt, det blir nog rutin, plus bra att hålla koll på att alla har gjort det de ska. Det är så mycket som känns överväldigande, så ett uppsamlingsheat på söndagen innan ny vecka är toppen.

 

2 Comments

 1. Anna-Lena i Frankrike Reply

  Vad gulligt att alla orden börjar på ch! Som att han tycker om det liksom 🙂

  Angående löpningen. Jag tränade från att ha sprungit som max typ 12 km till att springa ett maraton på ca 7 månader. Det var skitjobbigt!
  Men mitt tips är att du tränar att springa långt några gånger, kanske 15-17 km, men att du låter det ta den tid det tar, tar det 2 timmar så gör det det. Sen när du känner att det är ok så kan du öka hastigheten om du känner för det. Eftersom du är nybörjare på långdistanslöpning (eller hur?) så tycker jag inte att du borde sätta ett hastighetsmål och distansmål, utan försök att bara ta dig igenom dessa 21.1 km 🙂

  Lycka till!

  • Ja, helt säkert! Får lite ångest av att tänka på långdistans, har ju faktiskt ingen aning om hur det känns i kroppen? En halvmara känns som min absoluta maxdistans att träna för! xxx

Write A Comment