Helg. - Looking for sara

Ser fram emot helgen som ligger framför mig – många timmar av oplanerad tid, en lyx just nu. Jag får ha tjejerna fredagkväll, och C hämtar dem lördag morgon, sen är det jag och Nosse. Vi ska försöka ta oss ut, de sista veckornas regn har gett oss alldeles för lite frisk luft och ljus. Egentligen ska jag springa en halvmara i lervälling på söndagmorgon, men eftersom Ludde åkt bort blir det svårt. Söndag morgon är inte attraktivaste passet för att lämna ifrån sig en härlig 2-åring, har inte ens vågat fråga någon. Och kanske har jag inte ork eller energi heller?

Kanske vill jag helst av allt göra så lite som möjligt? Bara promenera supersakta i parken, med Nosse som får springa så fort han kan genom vattenpölarna och leta read på pinnar.

Tänker inte ens sätta på radion hemma. När Nosse sover ska jag låtsas att ingen annan finns, att inget finns som kan störa. Jag ska sova i rena lakan och stänga dörren till rum där det är kaos. Jag ska låta tankarna vandra som de vill – Ludde satte press på mig om ett beslut vi måste ta och jag var inte redo, ska försöka se om jag kan komma på vad jag egentligen vill.

Ibland så svårt. Det borde inte vara det, men ibland tänker man mer på vad som borde vara vettigt och sansat än på vad hjärtat egentligen vill och vågar. Varsågoda för dagens dravel.

Author

1 Comment

Write A Comment