Halfway. - Looking for sara

Ännu en söndag till handlingarna. Solen så brutal och utmattande. Satt i en solfläck med en macka i handen och tittade på barnen som fladdrade omkring i det härliga, underbara, knoppande ute. Vi gick också till kommunala badhuset, inte min favoritsyssla, men tänker att det är min plikt som mamma att vänja mina kids vid vatten och lära dom att simma. Bar runt på min tvååring och försökte tillfredställa alla ”mamma titta på mig”. Ingen drunknade även om det största riskmomentet var när vilda bebin ville spela fotboll i duschutrymmet på halt kakel.

Milstolpe: Vi bar ut spjälsängen. Nu har Noah en riktig säng och innebär det här att jag inte ska ha någon spjälsängsovande unge längre? Hjärtat värker.

Påskvecka och sommartid, deadlines och ensam med barna. Äter mig igenom husets chokladförråd och dricker vin. Ska sova stjöstjärna och kolla instastories i sängen, sån där ensamlyx.

Oh. Kommer förmodligen ha lätt sömn i natt, när silkesapan kanske bara får för sig att kliva upp ur sängen? Helt nostalgiskt ögonblick detta, kommer ihåg när han var så liten att han sov på bredden i sin säng? Oh well.

I natt kan jag sova på bredden i min säng.

Author

Write A Comment