Fröknäcke (noll gluten). - Looking for sara

crackers

Åskskur efter åskskur, himlen har varit svart flera dagar, det är så mycket regn överallt att fingertopparna är ständigt skrynkliga. Vi lever i ett akvarium. Jag är hemma med Nosse, och vi har passat på att slå in farsdag- och födelsedagspresenter, förbereda pulled chicken till helgen, plocka pärlor  från Romys golv och drömma om värme och sol. Och göra fröknäcke! Ja! Gör fröknäcke till helgens och sommarens aperitifer, det är supergott. Plus att man inhöstar lite credd också för att man typ har hemmagjort grejs på buffébordet. Plus att det är nyttigt. Plus att det är helt mjölfritt. Plus att det är fantastiskt med guacamole eller smör och lagrad ost.

Ta fem deciliter blandade fröer: Lin, sesam, solros, pumpa etc. Rör i fyra ägg, tre deciliter riven ost (gärna parmesan) och en dos salt. Vill man kan man ha basilika eller oregano också. Bre ut på bakplåtspapper, grädda i 180 grader 20 minuter, ta ut och skär rutor. Fortsätt grädda på 80 grader i 40 minuter, cirka. Klart!

Write A Comment