Ett år av lycka. - Looking for sara

champagne

För ett år sedan hade jag precis upplevt ett par av de finaste månaderna någonsin. Så fyllda av hopp, längtan, förstulna blickar och försök att korsa varandras vägar. Den 28e november blev det väldigt officiellt ett vi av du & jag. Jag var världens lyckligaste och vi har sedan dess tillbringat så lite tid som vi kunnat ifrån varandra. Alltid tillsammans. Mina intentioner att leva ensam i alla fall 2 år för att läka, efter troublesome skilsmässa och dejtande av fel män, föll ihop som ett korthus.

Det här året har vi varit väldigt kära, väldigt galna. Vi har flyttat, målat, rivit, burit möbler, haft fantastiska stunder, och framförallt pusslat ihop 2 små familjer till en stor. Som alldeles, alldeles snart blir ändå större.

Ett så händelserikt år, med den här personen som visat mig vad äkta generositet och kärlek är, ett år av att växa in i rollen som bonusmamma åt en underbar liten tjej, ett år av någonting som jag inte trodde var riktigt möjligt.

Vi har firat ikväll. Lite. Jag har fuktat läpparna i bubbel, och tänkt tillbaka på alla ögonblick. Som jag vill uppleva igen. Och igen och igen.

 

 

3 Comments

  1. Felicitations – härligt att höra att du mår bra och är lycklig! 💜

  2. Fint! Att träffa rätt, är den största av gåvor – det borde alla få uppleva. Grattis till er alla 🙂

  3. Christina Reply

    Så fint! ”…försök att korsa varandras vägar…” – så vackert! De där första sköra känslorna, så fina de är. Jag är glad att ni funnit varandra; grattis till ett lyckligt år, må ni få många tillsammans!

Write A Comment