Energiprojektet. - Looking for sara

Nu får det vara nog med hängighet och trötthet. Satte hela familjen på D-vitamin och fiskoljekur igår, och planerade massor med goda och näringsrika recept till veckans middagar.

Jag har tappat aptiten (händer så sällan att det känns väldigt obra) och lusten till matlagning. Men det vänder ju nu! I går stekte vi kyckling och åt med smörstekt vitkål, det var fantastiskt.

Jag gick på ett lunchpass på gymmet i går, och kroppen ville inte, hade nästan svårt att koordinera rörelserna, och spänsten fanns inte där. Mycket ovanligt, det också.

Förutom mat och vitaminer så ska jag vila i helgen. Jag är ensam med Noah, Ludde är på franska mästerskapen i handikappinomhuscykel (sporten heter förmodligen officellt något annat) och tjejerna hos C i Paris.

Och jag ska vila. Sova middag! Why not? Man unnar sig aldrig att sova middag? Eller snarare, kvinnor unnar sig aldrig att sova middag. Leka med Noah. Äta ost och läsa klart min bok. Ser så mycket fram emot det. Första helgen på hur länge som helst som ingenting står i kalendern, och jag ska njuta av det.

Jag behöver min ensamhet lite då och då för att ladda om.

Author

1 Comment

  1. Anna-Lena Reply

    Det håller jag med om! Man behöver tid för sig själv ibland.
    Min sambo åker till Paris för jobbet två dagar i veckan så jag har en kväll för mig själv och det tycker jag är jätteskönt! Vi är inte ifrån varandra jättelänge och jag får samtidigt den där behövliga tiden för mig själv, perfekt!

    Njut av din helg och gör och ät vad du vill! 🙂

Write A Comment