En lycklig kvinna. - Looking for sara
You're just too good to be true
När jag stressar och oroar mig och får panik när jag tänker på denna septembermånad som verkligen är all work no play, och när mitt överjag grälar på mig och säger att ingenting kommer någonsin att lösa sig, och när trycket över bröstet liksom kommer om kvällen av den där stressen… Då påminner jag mig om vilken lyckligt lottad människa jag är, Får man ha det så här bra? Egentligen? September blir tuff, men sen kommer det förhoppningsvis att lugna ner sig. Och jag ser fram emot en december-månad då jag inleder mitt livs första mammaledighet, och att ha ett nytt kök! Vi kan i alla fall checka av skolstarten i morse från vår to do-list. Lite tårar (Romse börjar moyen section och det var lite känslosamt), lite lycka (Veris återfann nästan alla sina copines från la maternelle, och en hel del stress. För alla. Sen sade jag till min man att han kan stanna på jobbet så länge han vill idag och jag tar hand om resten. Det är en kärleksgåva det.

 

 

Write A Comment