En glimt ur ett liv. - Looking for sara

Blev så förvånad över den här bilden jag fick av en vän. Som om jag inte tänkt att ögonblicket ens var värt att föreviga? När Nosse-Bosse honungshumlan går sin första kurs i redskapsgymnastik ivrigt påhejad av yours truly.

Men de där ögonblicken är ju de viktigaste vi har. Trots att moderskapet ibland inbegriper en halv lördag i en gymnastikhall, på gymnastikens avslutningsgala, där man ägnar tre timmar åt att titta på andras ungar, och när din egen unge seglar förbi i en hjulning  en bråkdels sekund så missar du att fotografera. Eller du är så långt bort att du inte kan se skillnad på din egen unge och en likadan, bredvid, i lika gymnastikdräkt och hästsvans.

Oh well. Vi har haft middag med vänner, sen gick de andra iväg på fyrverkerier i parken. Det är bara jag och mina tankar, en stund. Och Nosse-Bosse som sover på övervåningen. Jag och min oro, också, och tveksamheter och tvivel. Och en himmel utanför som slits sönder av ljudvågor.

Author

Write A Comment