Ciao amore ciao. - Looking for sara

mojitoHösten verkar ha smugit sig över oss, med snudd på frostbitna rosor och iskalla morgnar. Ljuset också, är på väg bort.

Försöker att klamra mig fast vid sommaren, ljuset, värmen. En liten stund, bara en liten stund till.

Trots att jag alltid ofta älskat hösten fast kanske allra mest hösten som inte var höst, vid Medelhavet, när stranden, solen, sanden, allt stannade kvar efter sommaren, där sommaren aldrig tog slut.

Jag bytte bort det. Jag bytte bort mycket. Utan att egentligen veta vad jag skulle få i retur.

I går gick jag mellan mina tjejers sängar. Det är jobbigt att ha skilda föräldrar, det är jobbigt att längta, frånvaron gör ont. Och lika ont gör otillräckligheten. Varma ryggar, rufsigt hår. Stoppa om, bädda in, pussa panna, fluffa kuddar. Jag vet att det är svårt, men jag valde det här. Jag bestämde så här. Så är det.

Sedan. Somnade med en person som precis som jag i början sov på ytterkanten av sängen, vinglades på ena sidan, av ren vana vid att utrymmet skulle vara en kilometer mellan A och B. Det också, det bytte jag bort.

1 Comment

Write A Comment