Blommor mitt i veckan. - Looking for sara

Fick blommor bara sådär. Eller, egentligen på grund av att jag gått tillbaka till mina anteckningar och lyckats identifiera datumet för vår 3-årsdag. Första kyssen, 26e november 2014. Det måste ju firas.

Igår ett glas vin – Beaujolais Nouveau – och sällskapsspel med barnen. De älskar sällskapsspel. Jag är inte så sällskaplig av mig, men de tycker det är kul. Tills nån förlorar och då är det drama. Suck.

Sitter på kontoret och tuggar i mig en alldeles för lite gräddad croissant. Har hällt D-vitamin droppar i kaffet. Himlen så grå utanför. Kom på igår att jag bara har 2 helger kvar med barnen före jul. Det låter helt galet, men hur jag än räknar så blir det så. Christophe har TRE. Hm. Får se om han har lust att släppa någon helg, men förmodligen inte. Suck. Oh well. Då kan jag ligga på soffan och dricka vin, och dessutom städa deras rum, och så kommer det att förbli städa längre än en kvart. Det är ju lyx.

 

 

Write A Comment