Måndag och 20 kilometer. - Looking for sara

IMG_20170911_081824_107Måndag! Min dagliga utmaning och tävling mot mig själv gick över förväntan idag. Det handlar om att jag ska hinna ta av mig gympaskorna och ta på mig snygga kontorsskor och stoppa ned gympaskorna i väskan och se oberörd ut på tiden det tar för hissen att nå tredje våningen och öppna dörrarna.

Också ett sätt att addera krydda till livet.

Annars. Måste jag nog ta träningen till en annan nivå. Jag och en kompis ska springa halvmaran i Paris i oktober. Dör när jag tänker på det, har aldrig sprungit så långt i hela mitt liv. Du vet när du har sprungit 10 kilometer och är supernöjd och jättetrött, och så måste du  börja om och göra det en gång till? Har nu en månad på mig att träna, haha. Be för mig.

Min förra utmaning var 10-kilometersloppet i april som jag sprang på 43.50!!! Det är supersnabbt. Men att springa 20 kilometer på 90 minuter känns inte realistiskt. Att springa 20 kilometer i sig känns inte realistiskt. Fortsättning följer.

2 Comments

  1. Du är en fantastisk människa! Hur får du tiden att räcka till undrar jag?
    Jag har två barn, relativt stora, är heltidsarbetande och ändå så är tiden minimal till träning osv.
    Sträck på dig, du är fantastisk!

    Hls Camilla

    • Tiden räcker inte till! 🙂 Träning har ingen hög prio just nu, springer på helgerna, på kvällarna vill jag ju vara med barnen, eller sitta på soffan! Handla, laga mat, fixa hemma, det tar ju ungefär 80 % av tiden man inte jobbar, sen blir det inte så mycket annat. Ok det är okej. xxx

Write A Comment