Sweet September. - Looking for sara

blommorDen där sköldpadde-besten vi har äter allt jag planterar. Där jag hade tänkt ”blomstermassiv” står nu bara små blomskelett kvar. Så fort  något knoppades var hon där och halshögg. Ganska nära att slänga henne över vår stenmur, men eventuellt är barnen fästa? Tänker mig att någonting liknande bilden ovan skulle vara fint i rabatten till hösten i alla fall. In my dreams, that is.

Dagens bästa: Sockergrynet och Smulan kommer hem ikväll! Längtar så det värker. Det kommer att bli så underbart, kan inte ens tänka på det utan att tårarna börjar rinna. Vi ska äta tagliatelle med lax och fira. Sen helg. Med alla barnen! Jag är så galen i mina barn, en helg utan dem är en mycket mindre rolig helg.

På måndag är det skolstart. Vi är inte redo för detta på något vis. Måndag kommer att vara kaos, herregud kidsen är inte ens inskrivna på någon post-skoldag aktivitet? Höstterminsångest. Men så peppad på att verkligen ta tag i svenskan med barnen, efter en månad på bara franska. Nosse-Bosse kommer snart att säga sina första ord också (efter mamma & papa), det blir spännande!

Write A Comment