Dagis. - Looking for sara

bebi bebi2Min plutt-bebis är på dagis nu, hans nanny är på semester. Dagis. Bra grej. Fast: Han är så överstimulerad och trött. Han har ju gått hos sin nanny sedan han var 8 månader, och hon är liksom hans andra mamma, eller i alla fall mormor. Familj anyhow. Dagiset är lite tuffare miljö. Roligt också, förstås, men Nosse-Bosse är inte van. Hos nannyn är han ensambarn, och hemma har han tre syrror som älskar ihjäl honom och hela tiden ser till att han inte saknar någonting. Eventuellt bra erfarenhet också, dagis?

Idag grät han när jag lämnade, det var första gången och mitt hjärta gick sönder. Men snart är det helg, och vi ska vara tillsammans varenda minut. Det blir bra.

Andra grejer med dagis: Man hämtar sitt barn och barnet har helt andra kläder än vad man tagit på honom på morgonen? I går hämtade jag en Noah som hade någon annans byxor och strumpor, och vars huvtröja var spårlöst försvunnen. Oh well.

1 Comment

  1. Ja! Så är det med dagis! Grejer bara försvinner och sen dyker de upp senare om man har tur….. Det är så himla jobbigt att lämna ett ledset barn. Jag går helt under. Men fråga om han har det bra när du inte är där.

Write A Comment