Update. - Looking for sara

Säger inte till någon hur många sms jag inte skickade till min exmake igår.  Jag lade band på mig för att inte fråga fyra gånger i timmen ”är ni framme snart?”.

De är framme. Tjejerna är i staden de föddes i, vid Medelhavet. De lämnade Paris gråtunga himmel och kan se fram emot turskoglittrande hav och medelhavsvärme några veckor.

Jag är på kontoret och mina killar är hemma den här veckan, dagis är stängt, dagmamman på semester. Ludde njuter och Nosse-Bosse lägger knappt märke till mig när jag kommer hem, så roligt har han.

I övrigt skickade min exmake detta SMS från Medelhavet i morse, en blå, blå oskyldigt blå himmel (vems idé var det att flytta till Paris?):

IMG_7800Och jag skickade givetvis – med vändande post – en bild på himlen i Paris idag (och typ hela sommaren). What the fuck. Något så djupt deprimerande med detta.

20170809_162551

 

 

2 Comments

  1. Jag har börjat planera för en flytt till Medelhavet/Södra Atlantkusten(Europa) om ca två år. Försöker först med ett år och om det fungerar bra så utvidgar jag. Can take this weather no more.

    • Herregud, jag med! SÅ här kan vi inte ha det!!! Kan det vara uselt väder i BÅDE juli och augusti???

Write A Comment