Ja. - Looking for sara

11034435_10152751813532756_3989645303451086988_oObs foto från vår första date i Paris tillsammans. En evighet sedan.  (Fact check: Med skilsmässopappren brännande i handen – jag ska leva ensam resten av mitt liv aldrig mer en man ensam är stark etc –  den 27 oktober 2014 sprang jag in i Véras bästa kompis nyskilda pappa i början av november 2014. Sådär såg vi ut några veckor senare).

Fast forward till sommaren 2015: Vi har en bulle i ugnen och precis flyttat ihop. Plus att vi vallar barnen på Skansen av alla ställen.

1Och nu. Är vi en fyrbarnsfamilj – har aldrig bilder på alla tillsammans – med radhus som vi vill sälja innan vi gifter oss och har en vardag ihop och pratar framtid. Tillsammans. Det finns tusen anledningar att gifta sig, tusen att inte göra det. Men en av anledningarna är att visa de där fyra att det här är deras trygga punkt, deras familj och solida grund. Nosse-Bosses ankomst gjorde oss till en familj mer på riktigt, tjejerna fick ett band, vi ett barn, och ett giftermål känns symboliskt för hela familjen.

Nu ska detta planeras. Obs, vi tänker inte ha ringar som kostar lika mycket som en bil, ingen frack och marängklänning, men gärna stjärnor i ögonen, blommor överallt och en hoppborg till barnen.

Over & out.

5 Comments

  1. Vet du, det låter helt underbart. Ett bröllop med alla familjemedlemmar i fokus. Kärlek på alla plan. Grattis till förlovningen

  2. Jamen nu kom då mer info om huset, som jag tidigare funderade över och kommenterade. Ska bli spännande att höra vidare om vart ni blir av i nästa steg. Såklart ni ska gifta er! Väldigt nöjd med att jag gifte mig en gång – om inte annat så förenklade det ju mycket vid skilsmässan och var en upplevelse som jag inte kommer glömma. Det är en fin handling och ceremoni.

    Men man blir ju förståndigare med åren och inser att ring och klänning absolut inte är av betydelse utan det viktigaste är själva handlingen och att det blir en fin upplevelse för en själv och respektive, så idag hade jag helt klart inte spenderat på materialistiska grejer utan hållt hela grejen så enkel som möjligt med bara de närmaste. Allt annat blir ju lätt bara yta och tomt nonsens som bara tar tid för en själv att fixa utan att ge något tillbaka.

  3. Åh, så fint! Så fina anledningar att ni ska gifta er, det låter ju så rätt! Grattis till hela familjen.

Write A Comment