Kvällning. - Looking for sara

IMG_20170705_174823_870Vad gör man när hettan är tillbaka och solen steker, graderna är över 30 och man inte ens vill gå hem när man hämtat upp barnen? Man kan till exempel låta dem få bada i en fontän i parken! De hade sjukt roligt i det ganska slemmiga vattnet, flera av deras kompisar var där, sen ville ingen riktigt gå och lägga sig och jag hade inte orken att få dem i säng.

Ludde är på konferens den här veckan och jag bara: Nu måste jag nog vattna blommorna, så stod jag och vattnade och stirrade ut i luften i säkert en halvtimme.  Skönt.

Nu sover alla utom jag och det är så tyst och lugnt. Den där stunden när man är i limbo och hade det varit höst hade det varit mörkt, men det är ljust, och man tänker på alla högarna, och kanske disken, eller tvätten, eller packningen, eller räkningarna men då vill man bara andas i en papperspåse – eller ställa sig och vattna igen – så man intalar sig att man inte har någonting alls överhuvudtaget att göra, så man går och lägger sig.

De här kan ju eventuellt ha varit den här bloggens tristaste inlägg, ,men kanske kan jag komma igen under semestern. Vi kommer att vara ganska nära fångarna på fortet-fortet. Såna anekdoter kan jag till exempel droppa.

Puss.

 

 

7 Comments

  1. Ha ha, tack för ett gott skratt! Du skriver så roligt! Bra ide att ställa sig att vattna. Jag brukade gå ut med soporna i ett par timmar!

  2. Vi kommer också att vara nära fortet, åker till Charente Maritimes på lördag! Var ska ni åka? Vi kommer att vara i St Nazaire sur Charente, hos barnens farmor. Vi ses kanske på båtturen till Fort Boyard ; )

    • Oh roligt! VI kommer att vara i Palmyre les Mathes, har aldrig varit där och vet inte hur det ligger i förhållande till resten? Vi åker också på lördag, lustigt sammanträffande! Kanske måste vi ses? 🙂

  3. Palmyre les Mathes är dit vi brukar åka också! Hoppas ni får härligt. Stränderna är underbara, framförallt längre upp på Côte Sauvage/pointe d’espagnol. Och fina ostron 🙂

    • Oh roligt att höra, jag ser så mycket fram emot det här! Känner inte alls till den delen av atlantkusten!

Write A Comment