Friday I'm in love. - Looking for sara

black-coffee2Har tappat bort min mobiltelefon. Spårlöst försvunnen. Relativt säker på att den är någonstans i huset på grund av att jag googlade nån grej till Véras läxor jag inte kunde svara på (comment est mort jean jaures?) och sen vet jag inte. Nu spekulerar jag, men någon kan eventuellt ha lagt den i diskmaskinen/soporna/toaletten. Måste gå igenom allt detta ikväll.

Igår bakade jag miljoner småkakor till Véras skolfest, plus KOM IHÅG ATT ROMY SKA HA MATSÄCK MED SIG!!! *high five with self*

Sade till tjejerna att jag inte trodde att de skulle klara av att städa sina rum på 20 minuter (alltså, kaoset de ställer till med? Maktlös inför det), jag sade klarafärdigagå och efter 2 minuter var rummen pedantiskt ordnade. Inte en grej på golven. Har ingen aning om vart de gjort av prylarna men öppnade heller inga skåp enligt devisen det man inte vet lider man inte av.

Idag ska jag be om en löneförhöjning. Ni ser ju själva, är ett under av effektivitet och problemlösning. Sen mingel på skolan, och teaterföreställning, med barn och exmake och sen HELG. Yeah.

Förresten. Vädret?

Första veckan i juni: 4 grader varmt. Snöblandat regn. FYRA GRADER?

Andra veckan i juni: Sol. Hagel. Blåst. Alla väder varje dag.

Tredje veckan i juni: 42 grader. Lite hagel. FYRTIOTVÅ GRADER?

Fjärde veckan i juni:  15 grader. En minut hällregn, en minut sol, en minut hällregn, en minut sol. I helgen ska jag nog mest bära in och ut tvätten tror jag. Fälla upp och ned paraplyet. Ta av och på solglasögonen. Öppna och stänga fönster.

1 Comment

  1. Hoppas löneförhandling gick bra! Du är så ambitiös som bakar till allt och alla. Hur blir det med flytten, vill inte du också? Vad talar emot att flytta? Jag tycker du beskriver problem med att bo i Paris, men du kanske inte berättar allt. Alltså att du hellre vill bo någon annanstans än i just det radhuset ni bor i, jobbet och att din ’gubbe’ måste jobba mycket och sent på vardagarna. Gosh i Sverige får man ju gå tidigt, alla gör det ju inte, men det är säkert mer accepterat här ?? Det är möjligt att gå liksom. Själv saknar jag lite småstadslivet som jag är uppvuxen i, men inget jag kommer att kunna göra något åt det närmaste åren i vart fall. Folk är mycket vänligare i små orter.

Write A Comment