You win some you lose some. - Looking for sara

Romy har gått och vickat på sin första lösa tand – höger mitt fram i nederkäken – i minst en vecka. Jag säger till henne att den snart kommer att trilla ut. Hon: ”Mamma, DRA ut den med en näsduk!!!” Vilket får blodet i mina ådror att helt isa sig. Har tillräckligt svårt med skrubbsår på knän, blir helt darrig.

Men i lördags trillade den ut, när hon var hos C. You win some viktiga ögonblick, you lose some.

Mina föräldrar sparade ganska länge på mina mjölktänder, personligen har jag ingen aning om vart mina barns är. Tänker att det inte är helt viktigt. Oh, tror förresten att ett par av Véras ligger i min pappas plånbok, i säkert förvar i Toftbyn, där hon tappade en tre, fyra stycken förra hösten?

4 Comments

  1. Min mamma gav mig för ett par år sen min lilla träburk med alla mjölktänder i. Min reaktion: ”Fy vad äckligt, släng!” Kanske lite otacksamt men det var men spontana reaktion. Jag minns dock när jag tappade tänder, att det var en stor grej att samla dem i den r burken. Räkna liksom. Ju fler, desto vuxnare. Men ärligt talat lite osmakligt att spara på tänder? 🙈

    • Hahahaha jag tror att det var något som våra föräldrar gjorde, precis som hårlockar i medaljonger? Creepy!

  2. Hehe, jag gav min mamma mina mjölktänder i en tändsticksask i julklapp när jag var liten. Vad lycklig hon måste blivit… 😬 Inget att spara på säger jag om min dotters, tandfen slänger den i soporna. 😉

    • Haha, vilken gåva!!! Men viktigt för barnen att de i alla fall tror att man andäktigt sparar alla teckningar, toarullskonstverk och mjölktänder?

      xxx

Write A Comment