- Looking for sara

3På box-träningen igår kom en box-kompis fram och klämde på mina axlar. Det finns MUSKLER där nu, som syns. Aldrig haft det i hela mitt liv, skulle vilja föreviga detta. Så himla rolig träning, fast sjukt jobbigt.

Armhävningar. Army-armhävningar. Bröstet ned i marken efter varje. Mitt problem är inte att få ned bröstet i marken, det är att komma upp igen.

Men jag har för första gången i mitt liv fått stel rygg, av allt stillasittande på jobbet antar jag (obs att en ej är 25 längre). Kan knappt vrida mig åt något håll. Ludde tog sig an mig igår, på bästa sjukgymnastvis, med rotationsövningar, men han hade lika gärna kunnat jobba med kylskåpet.

Måste börja med någon sorts rörlighetsträning, tror jag. Bröst, höfter, ben, axlar, rygg, hälsenor, allt är STELT.

I alla fall trodde instruktören att jag var gammal dansare, jag misstänker att jag måste jobba lite på attityden i mina kicks och moves.

Annars består min träning mest av att springa efter bebis och bära bebis (TRETTON KILO!!!). De andra barnen har jag definitivt slutat bära på, nån måtta får det vara.

Eller bebis och bebis. Nannyn sade i morse att vi behandlar honom som en bebis trots att han är stor. Och jag tänkte att men han kommer förmodligen att ta studenten utan att jag fattat att han slutat med napp och gosefilt, och han kommer att fylla 30 och jag kommer fortfarande att kalla honom bebis-Baboo.

Hon ba… ”Ja… men dåså.”

 

Write A Comment