Morning has broken. - Looking for sara

croissantAtt omfamna kaos är också att låta barnen bygga kojor överallt, bygga ett skalbaggebo under bordet på altanen, rita tusen teckningar med Maman i skrivstil och hjärtan och blommor som ligger och fladdrar i vinddraget från de öppna altandörrarna. Kärleken som de öser över en ändå?

Noll bröd till frulle i morse, alla blev lyckliga över besök till bageriet. Vardagslyx. I går fick de dessutom  hot dogs till middag, sista veckorna på vårterminen är in survival mode.

Hade inte heller förberett någon middag till Nosse så han fick äta paj med tomat, senap och chèvre. Osäker på om detta är bra mat för toddlers men som sagt, survival.  Barnläkaren sade att han är perfekt i alla fall, så nåt verkar vi göra rätt.

Zen i praktiken: Omfamna mördegssmulor på golvet och getost i barnets ögonbryn.

Annan grej. Tisdag. Jag hämtar inte barnen på tisdagar, det gör Ludde, som tar med de stora till notläran (solfège) och ägnar sig åt ground service medan jag går på boxningspass. Det är så himla roligt,

Sen kommer jag hem till ett kaos där människor trivs och där man målar teckningar till mig hela tiden med snirkliga kärleksförklaringar, där någon förbereder mat till barnen som de gillar och mat till mig som jag gillar. Jag brukar ofta demonstrera en jump kick eller någon sorts komplicerad armhävning, gräla på sköldpaddan som systematiskt tuggat sig igenom blomsterutbudet i rabatten, lyssna på barn som berättar tusen saker och bli omhändertagen av min kille.

Eller vi omhändertar varandra. Han fixar te till mig och tömmerfyllertömmerfyllertömmerfyller diskmaskinen, och jag hämtar glass ur frysen när barnen är i sina sängar och vi tror att de inte begriper att vi sitter i soffan och äter glass framför teven. De ba: ”Tror ni vi föddes igår?” Guilty pleasures. 

Write A Comment