Jag ger er min morgon. - Looking for sara

frulle2 frulle3Den här familjen vaknade 07.30.
Känslan av att vara, vad hette det nu igen, det där som inte har hänt på länge? Utvilad? Ja, den känslan.
Rulla ett halvt varv, sträcka på sig. Spetsa öronen i riktning mot barnkammaren. Ingen som ropar. 
En hel natts sömn. Få för sig att det är lördag, eller söndag. Tills man kommer på att det är torsdag.

Sedan: Paniken. När the significant other nyvaket räknar ut att vi har en halvtimme på oss innan sex personer ska stå uppställda i hallen. Och jag som älskar att sitta länge med min frukost på morgonen, sådant här rubbar min existens.

Vi äter alltid frukost tillsammans, alla sittandes vid bordet. Chokladmjölk och mackor (gluten-och socker-fest men å andra sidan får de aldrig middag på makaroner och ketchup) Middag äter vi halvåtta på kvällen, men oftast har inte Ludde kommit hem än så frukosten är family-time. 

Hur som helst. Att få väcka sin silkesapa som är sömnig, sen se honom blinka två gånger och gå från 0 till hundra kilometer i timmen påen halv sekund, Noah tornado som springer och väcker alla sina syrror med höga papegojskrik och hårda kramar… Det är morgonlycka.

Också att få vakna upp och trassla sig ur långa armar som håller om. Det är också lycka. Plus att det är juni! JUNI! Alltså, fem veckor kvar på skolåret, och kanske årets bästa – men stressigaste – månad. ROSEVIN I VARMA SOMMARKVÄLLAR CAN I GET A HELL YEAH?

 

3 Comments

  1. Tänker bara att din man har det bra liksom. Gött att komma hem när någon annan fixat iordning på fyra barn.

    • Helt klart! Men skulle inte vilja byta bort kvällarna med barnen mot att pendla fram och tillbaka till Paris – skulle förmodligen bli galen, haha.

  2. Jag håller med dig Sara, har i och för sig bara två men mannen är sällan hemma på kvällen. Är ju så livet ser ut bara och jag skulle inte heller vilja byta.

Write A Comment