Oh. - Looking for sara

18673225_10154705483767756_8699214563017207213_oSån underbar ledig torsdag! Vi gick flera timmar i parken – Nosse sprang en kilometer på sina korta ben, han accepterar INTE sitt åldersmässiga underläge gentemot syrrorna. Sen satt han i vagnen och tjejerna förflyttade sig nästa kilometer medelst hjulningar. Wow. Den här mamman har inte samma energi, men njöt av att se the fantastic four i sina färglada sommarkläder fladdra runt i grönskan.

Glass i solen, vi köpte nya sandaler till Romy  (hon fick sina fötter mätte och ska ha TRETTIOETT MIN LILLA MINIBEBIS) och sen gick vi hem och blåste upp bassängen i trädgården, insåg att vattenslangen var trasig och fick bära tusen hinkar med vatten från köket till trädgården och bassängen är ändå inte full. Tusen leriga fotspår fram och tillbaka genom vardagsrummet. Sommaren kom, utan att vi märkte det.

Vi åt middag ute – tagliatelle med champinjonsås och chokladmousse – och satt ute med barnen och spelade spel till klockan 22. Nu är vi en familj med stora barn, som drar vitsar och svarar på frågor och kan saker. Att ha bebisar är utmattande och underbart, att ha toddlers är utmattande och underbart, och att ha barn som spelar spel, går själva till pianolektionerna, går och handlar bröd på bageriet och som dukar bordet? PAYBACK TIME. *joking*

Nu kör min bebis med sin lastbil över teveskärmen och irriterar sina syrror som kollar tecknat. Gotta go.

 

 

Write A Comment